Wensenboekje
Bij leven al nadenken over het afscheid? Liever niet. We staan liever niet stil bij onze dood. Toch is het goed om af en toe na te denken over: wat als het zover is?’ Wordt het begraven of cremeren? Hoe wil ik dat de dienst eruit ziet? Het is fijn als nabestaanden niet met deze vragen zitten. Als het zover is, hebben zij genoeg aan hun hoofd. Het invullen van de wensboom voorkomt dat nabestaanden zich vragen moeten stellen waar ze het antwoord niet op weten: ‘zou hij dat wel gewild hebben?’ Bovendien weet u dan zelf ook dat uw uitvaart wordt zoals u wenst.
Natuurlijk is het ook mogelijk met ons in gesprek te gaan en al uw vragen en wensen te bespreken. Wij kunnen u dan informeren over alle mogelijkheden en u voorlichten over de te verwachten kosten.
Heeft u behoefte aan een uitvoerig afscheidsscenario, dan kunt u bij ons het boek ‘Mijn afscheid’ bestellen. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@uitvaartbureau.nl of telefonisch contact met ons opnemen via 043-306 61 54 of 045-5740810. U kunt ons altijd bellen of mailen met vragen. Wij helpen u graag verder.

Klik op de afbeelding om het wensboekje te downloaden.
wensboekje_omslag