• Beste Bernadette,
  Heel hartelijk dank voor de wijze waarop je de uitvaart van mijn moeder, Mevrouw Antoinetta Knops-Schröder, hebt verzorgd. Je hebt elke wens van onze lippen gelezen. Jouw flexibiliteit, creativiteit en zorgzaamheid hebben ervoor gezorgd dat wij dankbaar terugkijken op het afscheid van mijn moeder.
  Jouw voorstel om een afbeelding van het schilderij van mijn ouderlijk huis aan de Geul in Cottessen te gebruiken voor de rouwbrief en het rouwkaartje was zo mooi.
  Wijzelf, maar ook al onze familieleden en kennissen, hebben dankzij jou nu een blijvende herinnering aan mijn ouders.
  Ook de ontvangst in Vijlen was warm en tot in de puntjes verzorgd.
  Ook namens Jef, de kinderen en kleinkinderen, onze oprechte dank.
  Elian Vanderheijden-Knops
 • Namens de families nogmaals dank voor de uitermate prettige begeleiding en het prima regelen van de uitvaart!
  We waarden het ten zeerste dat Els een waardig en mooi afscheid heeft gekregen, mede dankzij jou.
  Met vriendelijke groet

  Gijs Hendriks
 • Hallo Bernadette.
  We willen jou namens de hele familie bedanken voor de geweldige begeleiding en verzorging van de uitvaartdienst van onze lieve moeder Mw. T. Hamers -Demollin.
  Jou warme en rustige uitstraling, ideeën, aandachtspunten hebben het mogelijk gemaakt om de uitvaart naar wens te laten plaatsvinden en wij kunnen als familie op een perfect verlopen uitvaart terugkijken.
  Vooral het afscheid nemen in de groetkamer Zonlicht heb jij bijzonder gedaan: jou benaderingswijze, manier van spreken en inlevingsvermogen was zo liefdevol , dat dit voor ons een grote steun was bij het sluiten van de uitvaartkist en het definitieve afscheid nemen van onze moeder.

  DANK JE WEL. FAM. HAMERS.
 • Beste Bernadette,
  Bij deze willen wij jou en jouw organisatie heel hartelijk bedanken voor de geweldige, warme en integere uitvaart die jij geregeld hebt voor mijn echtgenoot Pierre Delnoy.
  De gehele planning rondom de uitvaart hebben jullie in handen genomen en voor dit moeilijke moment tot een mooie herinnering voor ons gemaakt die wij nooit zullen vergeten. Nogmaals dank!
  Tiny Delnoy
 • Hallo Bernadette,
  Heel hartelijke bedankt voor de ondersteuning en de professionele organisatie van de uitvaart van onze vader. De betrokkenheid, flexibiliteit en jouw perfectionisme hebben wij enorm gewaardeerd. Je hebt een groot inlevingsvermogen en weet dit om te zetten in pro-activiteit. Dat geeft rust in deze moeilijke periode.
  Het heeft er voor gezorgd dat wij op een waardige en mooie wijze afscheid hebben kunnen nemen van onze vader.
  Nogmaals hartelijk dank!
  Familie Daemen.
 • Graag wil ik je namens de gehele familie bedanken voor je bijdrage en inzet bij het afscheid van mijn vader. Tijdens zo'n verdrietige periode is het een troost dat je wordt ondersteund en dat de dienst in zo'n intieme en warme sfeer verloopt. Precies zoals wij dat wilden.

  Mede dankzij jou Bernadette, hebben wij daarom op een uiterst mooie en indrukwekkende wijze waardig afscheid kunnen nemen van mijn lieve vader.

  De cd met de foto's is een prachtige en dierbare herinnering aan deze dag.
  Jouw kaart een jaar na datum overlijden getuigt van je diepe betrokkenheid bij je cliënten.
  Nogmaals onze grote dank, met vriendelijke groet,

  Familie Paijens
 • Beste Bernadette,
  Hartelijk bedankt voor het sfeervolle afscheid van onze moeder, schoonmoeder en oma Atty Truijen-van Hasselt.

  Ik wil je complimenteren voor je oog voor detail, het inschatten van de sfeer, je stijl en timing bij de afscheidsviering. Je was er op de momenten dat je net denkt : “ nu moet er iets gebeuren”. Je nam de regie en stond er, als een helpende hand op de achtergrond. Dit waren voor ons onvergetelijke momenten en ervaringen, voor een gepast en waardig afscheid van onze moeder Atty….

  Voor ons was het erg prettig met je samengewerkt te hebben. Afspraak was afspraak en alle taken zijn soepel verlopen. Voor ons is het een afscheid geweest dat we ons nog lang zullen herinneren.
  Bernadette nogmaals bedankt!

  Lieve groet namens Alexander en Familie Truijen
 • Uitvaartbureau Penders,

  Wij danken jullie hartelijk voor de fantastische begeleiding na het overlijden van onze moeder.
  De directe hulp na het overlijden, de betrokkenheid en de professionele inzet hebben wij ten zeerste gewaardeerd.
  Mede dankzij Bernadette en haar medewerkers hebben wij een op een waardige manier afscheid genomen van onze lieve moeder.
  Uitvaartbureau Penders is aan te raden voor eenieder die afscheid neemt van een dierbare.

  Familie Vaessen
 • Beste Bernadette,

  Na het plotseling overlijden van onze moeder moesten we hals over kop een keuze maken voor een uitvaartbureau, via via kwamen we bij jou terecht.
  Na een eerste gesprek voelden we ons meteen begrepen en gesteund door jou. Je wist de juiste toon te vinden en had meteen door wat wij belangrijk vonden. Je verstaat de kunst van het "tussen de regels door lezen''. Je hebt ons zo goed door de hectische dagen heengeloodst, je maakte heldere afspraken en kwam die ook altijd na, je was heel gemakkelijk te bereiken en gaf altijd goed advies.
  Je oog voor detail en persoonlijke aandacht maakten de uitvaart van mam van begin tot eind heel bijzonder.

  Dank je wel!

  Wendy en Barrie Bongaarts
 • Beste Bernadette en team,

  Langs deze weg willen wij jou en je team hartelijk bedanken voor alle goede zorgen die wij
  van jullie mochten ontvangen. Hierdoor hebben wij op een bijzondere, waardige en mooie
  wijze afscheid kunnen nemen van onze moeder en mijn oma. Niets wordt aan het toeval overgelaten,
  niets is te veel gevraagd, alles perfect en tot in detail geregeld. Heel veel dank en groot respect voor jou, Bernadette.

  Familie Stauvermann-Vranken
 • Beste Bernadette,

  Via deze weg willen wij jou graag bedanken voor de perfecte begleiding en de zorg voor, tijdens en na de uitvaart van mijn echtgenoot, vader en opa. Door jullie uitermate professionele optreden, advies en steun, ondanks deze droevige tijd, voelden wij ons iedere keer bevestigd de juiste keuze getroffen te hebben.

  Familie Coonen
 • Hoi Bernadette & Team

  Bij het verlaten van de koffiekamer heb ik je bedankt voor de perfecte zorg van de uitvaart van mijn vader. Via deze weg wil ik dat nogmaals doen, ook mijn moeder heeft een enorme steun aan jou gehad. Je gaat op een zeer sociale en amicale manier met de nabestaande om waardoor een ieder zich op zijn gemak voelt. Dood is zeker niet het leukste onderwerp, ga zo door op deze manier en heel veel nabestaande zullen je dankbaar zijn en steun vinden in een moeilijke periode.

  Kimo Sluijsmans & Linda van Pelt
 • Bernadette en team,

  Na het onverwachte overlijden van pap heeft Bernadette ons op een rustige pragmatische wijze naar pap’s laatste rustplaats geloodst.
  Bernadette is een prettige gesprekspartner die stuurt en de koers vasthoudt maar het einddoel laat bepalen door de wensen van de nabestaanden. We willen Bernadette en haar team bedanken voor alle steun en hulp tijdens deze moeilijke, drukke dagen.

  Bedankt voor alles,
  Felix, Mariëlle en Barbara
 • Beste Bernadette,

  Bedankt voor de fijne begeleiding en de mooie uitvaart. Tot in de kleinste puntjes verzorgd.

  Annelie, Theo en Ernest Meertens
 • Woorden van dank en lof spreken wij uit voor de goede zorg, begeleiding en aandacht bij de verzorging van de uitvaart van onze moeder.
  De manier van opbaren, de ruimte en de sfeer, hebben ertoe bijgedragen dat dit geen onaangename momenten waren. De begeleiding en hulp van u bij het samenstellen van de uitvaart, de nodige vrijheid, aandacht voor details gaven bij ons een vertrouwd gevoel om de zaken door u te laten regelen.
  U doet meer dan alleen een uitvaart verzorgen. Luisterend oor en het meedenken met de familie is heel essentieel bij zo'n emotionle gebeurtenis. Dit siert u persoonlijk en uw team.

  Onze oprechte dank,
  Corrie & Jo Augenbroe
 • Beste Bernadette,

  Wij bedanken je voor de fijne begeleiding die we van jullie kregen na het overlijden van onze moeder. Al vanaf het eerste contact was er bij ons vertrouwen dat het 'goed' zou komen. En dat vertrouwen is niet beschaamd. Integendeel, het was top! Dank voor de rust, begeleiding en vooral de warmte en respect waarmee je onze moeder en ons hebt benaderd.

  Fam. Ravenstein.
 • Nogmaals bedankt voor de warme steun en de prettige samenwerking.

  Marianne
 • Beste Bernadette,

  Inmiddels hebben jullie vele uitvaarten voor de zusters van de Congregatie Kleine Zusters van de H. Joseph verzorgd. Elke keer wordt een afscheid met grote zorg en respect voor de overleden zuster uitgevoerd. Wij waarderen jullie rust, ruimte en aandacht zeer!

  Namens de Congregatie, Maartje Hulspas.
 • An dieser Stelle möchte ich mich gern noch einmal ausdrücklich bei Ihnen für Ihre wunderbare Begleitung bedanken. Sie haben mir immer das Gefühl gegeben, gut aufgehoben zu sein, auch auf dem allerletzten Weg.

  Mit freundlichen Grüßen,
  Jörg Lühmann
 • Wanneer onverwacht een geliefde overlijdt, heb je behoefte aan iemand die richting geeft aan de dingen die gedaan moeten worden.
  Wanneer dat gebeurt op een manier waarbij persoonlijke behoeftes geëerbiedigd worden helpt dat zo'n verlies te verwerken.
  De betrouwbaarheid van de firma Penders & Partners is voor ons in praktisch en emotioneel opzicht een grote steun geweest. Onze dank hiervoor.

  Familie Kamps
 • We willen jullie bedanken:
  Voor jullie toewijding
  Voor jullie respectvolle benadering
  Voor de warmte waarmee jullie ons iedere keer tegemoet traden
  Voor 't denken aan alle "kleine" dingen die zoo wezenlijk waren..

  Familie Lux-Géron
 • Hartelijk bedankt voor alles. Jullie zijn super.

  Familie Hermes
 • Dank voor de zorg, die u aan de uitvaart van mijn moeder heeft besteed: betrokken, deskundig en stijlvol. Het was een waardig afscheid en mijn familie en ik hebben uw attente en rustgevende aandacht zeer gewaardeerd.

  De heer W. Sprokkel